Amsterdam Klezmer Band met nieuwe muziek op tour

review: Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Amsterdam Klezmer Band
Amsterdam Klezmer Band met nieuwe muziek op tour
Door Semberendsen op 12 september 2023 - 17:28 Amsterdam Klezmer Band, een bekende naam in de wereld van klezmermuziek, heeft nieuws voor hun fans. De band heeft zojuist aangekondigd dat ze een nieuw album, getiteld "Bomba Pop," zullen uitbrengen in februari 2024. Dit album belooft een boeiende mix te worden van klezmer, Balkan, en invloeden uit de wereldmuziek.

De aankondiging van het album wordt gevolgd door een ander belangrijk feit: de "Bomba Pop Clubtour." Tijdens deze tour krijgt de Amsterdam Klezmer Band de gelegenheid om hun nieuwe muziek live te delen met zowel hun trouwe fanbase als nieuwe luisteraars. De tour zal plaatsvinden in verschillende steden in Nederland en een ticket zal je rond de twintig euro kosten.

De groep staat bekend om zijn unieke interpretatie van klezmermuziek, een traditionele Oost-Europese Joodse muziekstijl. De band werd opgericht in 1996 in Amsterdam en heeft sindsdien een grote internationale fanbase opgebouwd.
De groep bestaat uit getalenteerde muzikanten die een breed scala aan instrumenten bespelen, waaronder klarinet, saxofoon, accordeon, viool, trompet, en diverse percussie-instrumenten. Ze staan bekend om hun levendige en dynamische optredens waarbij ze traditionele klezmermuziek combineren met invloeden uit de Balkan, zigeunermuziek en andere wereldmuziekstijlen. Dit geeft hun muziek een eigentijdse en eclectische twist.

De concerten:
01-02-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
03-02-2024 - Paard, Den Haag (tickets)
09-02-2024 - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
10-02-2024 - De Spot, Middelburg (tickets)
15-02-2024 - Vera, Groningen (tickets)
16-02-2024 - Burgerweeshuis, Deventer (tickets)
17-02-2024 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
24-02-2024 - Muziekgieterij, Maastricht (tickets)

Op onderstaande kaart zie je de locaties van de concerten.
open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Sticksnieuws

NIEUWE SHOWS VAN STICKS IN AMSTERDAM, ROTTERDAM EN... Sticks gaat in december een drietal shows doen als onderdeel van zijn 'En...

Finn Andrews (The Veils)

THE VEILS (SOLO) IN DECEMBER LANGS HAARLEM,... The Veils gaat op tour en in december is Nederland aan de beurt. Deze tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.