concert: Amsterdam Klezmer Band in Gigant op ZATERDAG 12 OKTOBER 2024

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
ZA.
12 OKT
AMSTERDAM KLEZMER BAND Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band
Toegang €22

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Mix een dosis klezmer met een snufje jazz, voeg daar een scheutje Balkan aan toe, en voilà, je hebt het recept voor Amsterdam Klezmer Band. Bras, contrabas, accordeon en percussie versterken elkaar met pulserende grooves vol subtiele, maar toch rauwe energie. De band laat het publiek graag zweten, maar kan je ook laten wegdromen met soulvolle klaagzang.

De Amsterdam Klezmer Band begon in 1996 als een groep straatmuzikanten die traditionele Jiddische muziek speelde. 28 jaar later is de band uitgegroeid tot een internationaal gevierde band met een ijzersterke livereputatie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amsterdam Klezmer Band in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Oerol 2014 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso
 
Bekijk alle 23 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws