PODIUM: Jheronimus Bosch Art Center 's-Hertogenbosch - Route en kaart

 

ROUTE & KAART

s-Hertogenbosch is bereikbaar via de A2 (komende vanuit de richtingen Utrecht en Eindhoven) en de A59 (vanuit de richtingen Rotterdam/Breda en Nijmegen (A50)).

Het Jheronimus Bosch Art Center ligt in het centrum van ’s-Hertogenbosch en heeft geen eigen parkeerterrein. U kunt voor €2,00 uw auto parkeren op één van de transferia net buiten het centrum en vandaar gratis met de bus met maximaal vier personen heen en weer naar de binnenstad rijden. De bussen stoppen op loopafstand van het Jheronimus Bosch Art Center.

Het Transferium Vlijmenseweg (Vlijmenseweg 54) ligt aan de westkant van ’s-Hertogenbosch, Transferium De Vliert (Stadionlaan 9) ligt aan de noordkant en Transferium Provinciehuis (Brabantlaan 1) aan de zuidkant. Wij raden u aan het transferium De Vliert te gebruiken. U kunt dan uitstappen aan de Jozefstraat. Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen tot aan het Jheronimus Bosch Art Center.



Komt u met de trein
‘s-Hertogenbosch is goed te bereiken met de trein. Vanuit de richtingen Utrecht, Eindhoven, Nijmegen en Tilburg komt u direct aan in het centrum van de stad.

Te voet verder
Vanaf NS Station 's-Hertogenbosch Centraal wandelt u in ongeveer 20 minuten naar het Jheronimus Bosch Art Center. Loop vanaf het station rechtdoor naar het centrum (Stationsweg). Ga over de brug rechtdoor (Visstraat). Ga aan het einde rechtsaf naar de Markt. Houd links aan en loop langs het marktplein de Hinthamerstraat in. Na ongeveer 250 meter vindt u het Jheronimus Bosch Art Center aan uw rechterhand op nummer 175.

ADRES Jeroen Boschplein 2 5211 ML 's-Hertogenbosch Nederland