Aurora naar Nederland en België met 'WHAT HAPPENED TO THE EARTH? PART 1' tour

review: Aurora - 21/9 - Melkweg
Aurora naar Nederland en België met 'WHAT HAPPENED TO THE EARTH? PART 1' tour
Door noasgallery op 28 maart 2024 - 11:32 Aurora kondigt vandaag haar 'What Happened to the Earth Tour? Part 1' tour aan. Met haar uiterst gevoelige en intense stem zal de Noorse singer-songwriter ons binnenkort opnieuw betoveren met de release van haar vierde album. Als kers op de taart komt er een Europese tour aan, daarbij staat Nederland en België ook op de lijst. Op 27 september treedt ze op in de Vorst Nationaal, Brussel en 29 september in Afas Live, Amsterdam.

Met drie studioalbums op haar naam, een Oscarnominatie voor "Into the Unknown", Frozen II en haar eerste boek lijkt het succes van Aurora grenzeloos. Haar authentieke alternatieve popsongs, kristalheldere stem en intense podiumoptredens bezorgden haar al snel een hechte schare fans. In 2022 bracht ze haar laatste album 'The Gods We Can Touch' uit. Met meer dan een miljoen verkochte albums en 2,6 miljard streams, en 14.000 verkochte exemplaren van haar boek 'The Gods We Can Touch', bevond Aurora zich op het hoogtepunt van haar carrière. Maar tegelijkertijd voerde ze een gevecht tussen haar verstand en haar hart. Deze ervaring vormde de inspiratie voor haar vierde album. ‘What Happened to the Heart?’ is een reis van zwakte naar kracht, van zelfvernietiging naar genezing, naar de eenwording van een gefragmenteerd persoon. Met dit album begint de jonge artieste aan een nieuw hoofdstuk in haar steeds evoluerende carrière.

De ticketverkoop voor de concerten in Vorst Nationaal en Afas Live begint op vrijdag 5 april om 10:00.

De concerten
27-09-2024 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
28-09-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

Wil je de ticketverkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in voor Aurora in Afas Live en/of Aurora in De Vorst Nationaal.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Aurora in Vorst Nationaal
Tickets Aurora
KIES TICKET
vr 27 sep
Aurora // What Happened To The Earth? Part 1. // Brussels
Vorst Nationaal, Brussel
€ 43,00
za 28 sep
Aurora - What Happend To The Earth? Part 1.
AFAS Live, Amsterdam
€ 48,16
AFAS Live

VAMPIRE WEEKEND KOMT MET 'ONLY GOD WAS ABOVE US'... Vampire Weekend komt 15 december hun tour afsluiten in Afas Live. De show...

BBC Planet Earth Beeldmateriaal te gebruiken o.v.v. © BBC 1996. PHOTOGRAPHY ©  BBC 2016

PLANET EARTH III LIVE IN CONCERT KOMT NAAR DE ZIGGO... In navolging van de veelgeprezen Blue Planet II en Planet Earth II Live in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.