Planet Earth III Live in Concert komt naar de Ziggo Dome

BBC Planet Earth Beeldmateriaal te gebruiken o.v.v. © BBC 1996. PHOTOGRAPHY ©  BBC 2016
Planet Earth III Live in Concert komt naar de Ziggo Dome
Door MartinaFagel op 28 maart 2024 - 11:05 In navolging van de veelgeprezen Blue Planet II en Planet Earth II Live in Concert arena tours kondigen BBC en Friendly Fire een nieuwe show aan. De langverwachte Planet Earth III Live in Concert komt dit najaar naar Amsterdam. Na grote successen in 2018 en 2019 in Ahoy met Blue Planet II en Planet Earth II is Planet Earth III Live in Concert nu te ervaren in de Ziggo Dome in Amsterdam op zondag 29 september 2024.

De Planet Earth III show is een combinatie van zowel muziek als beeld. De show neemt het publiek mee naar alle uithoeken van de planeet, van woestijnen en graslanden, door bossen, langs kustlijnen en naar de diepten van de oceaan, met buitengewone verhalen over dierendrama's die spannend, grappig en soms hartverscheurend zijn. Tijdens de show wordt beeldmateriaal van de nieuwste sensationele TV-serie (geproduceerd door de meervoudig bekroonde BBC Studios Natural History Unit) vertoond in 4K ultra HD. Daarnaast wordt tijdens het concert muziek gespeeld door het City of Prague Philharmonic orkest, met composities door Oscarwinnaar Hans Zimmer en zijn team Jacob Shea en Sara Barone van Bleeding Fingers. Het componistencollectief heeft veel iconische projecten tot een hoogtepunt gebracht, waaronder Planet Earth en The Simpsons, maar het team heeft ook innovatieve manieren gevonden om popmuzikanten aan de top te brengen, door samen te werken met artiesten als Radiohead, Sia, Camilla Cabello, RAYE en Bastille.

Tickets voor Planet Earth III Live in Concert op 29 september 2024 gaan 29 maart om 10:00 in de verkoop. Ticketprijs is vanaf €55 exclusief servicekosten. Wil jij bij dit natuur concert aanwezig zijn?

Bestel via deze link jouw ticket voor Planet Earth III Live in Concert op 29 september 2024 in de Ziggo Dome Amsterdam



Beeldmateriaal © BBC 1996. Photography © BBC 2016


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets City of Prague Philharmonic Orchestra - Planet Earth III in Ziggo Dome
Tickets City of Prague Philharmonic Orchestra - Planet Earth III
zo 29 sep
Ziggo Dome, Amsterdam
Aurora news

AURORA NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET 'WHAT HAPPENED... Aurora kondigt vandaag haar 'What Happened to the Earth Tour? Part 1' tour...

Twenty One Pilots

NIEUWE TOURNEE TWENTY ONE PILOTS VOLGEND JAAR LANGS... Twenty One Pilots heeft 'The Clancy World Tour' aangekondigd, die in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.