Vampire Weekend komt met 'Only God Was Above Us' tour naar Afas Live

Vampire Weekend
Vampire Weekend komt met 'Only God Was Above Us' tour naar Afas Live
Door noasgallery op 28 maart 2024 - 17:00 Vampire Weekend komt 15 december hun tour afsluiten in Afas Live. De show is onderdeel van de Only God Was Above Us tour en staat in teken van het aanstaande gelijknamige album. Eerder dit jaar verschenen de eerste singles 'Capricorn' en 'Gen-X'. Het vijfde studioalbum verschijnt op vrijdag 5 april wanneer ook de kaartverkoop van het concert van start gaat.

Vampire Weekend werd opgericht in 2006 en bestaat uit zanger en gitarist Ezra Koenig, drummer Chris Tomson en bassist Chris Baio. In 2008 bracht Vampire Weekend hun gelijknamige debuutalbum uit, dat wereldwijd werd ontvangen als een van de beste indierockplaten van dat jaar. Hierop zijn onder andere bekende hitsingles zoals A-punk en Oxford Comma te horen. Vampire Weekend staat bekend om hun unieke sound. Hun muziek wordt omschreven als stuiterende indierock met een aanstekelijke mix van afrobeats, Caribische ritmes en westerse popmuziek.

Ticketverkoop begint vrijdag 5 april 10:00 en de ticket prijs is vanaf 50,40. Haal hier je tickets voor Vampire Weekend op 15 december.
Wil je de ticketverkoop niet missen?Stel dan hier een reminder in.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Vampire Weekend in AFAS Live
Tickets Vampire Weekend
zo 15 dec
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40
Van Dik Hout

EXCLUSIEVE CLUBSHOW VAN DIK HOUT IN VORSTINOp 16 mei komt Van Dik Hout voor een exclusieve clubshow naar De Vorstin....

Aurora news

AURORA NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET 'WHAT HAPPENED... Aurora kondigt vandaag haar 'What Happened to the Earth Tour? Part 1' tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.