concert: Aurora in Vorst Nationaal op VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2024

  • Aurora
    Aurora - 19/3 - Paradiso
    © Tim van Veen
  • Aurora
    Eurosonic 2015 - donderdag
    © Erik Knevelbaard
VR.
27 SEP
AURORA 18:30 uur Vorst Nationaal, Brussel
2024
Hoofdprogramma Aurora
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Aurora in Vorst Nationaal
Tickets Aurora:
vr 27 sep
Vorst Nationaal, Brussel
€ 43,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met drie studioalbums op haar naam, een Oscarnominatie voor "Into the Unknown", Frozen II en haar eerste boek lijkt het succes van Aurora grenzeloos. Haar authentieke alternatieve popsongs, kristalheldere stem en intense podiumoptredens bezorgden haar al snel een hechte schare fans. In 2022 bracht ze haar laatste album 'The Gods We Can Touch' uit. Met meer dan een miljoen verkochte albums en 2,6 miljard streams, en 14.000 verkochte exemplaren van haar boek 'The Gods We Can Touch', bevond Aurora zich op het hoogtepunt van haar professionele carrière. Maar tegelijkertijd voerde ze een gevecht tussen haar verstand en haar hart. Deze ervaring vormde de inspiratie voor haar vierde album. ‘What Happened to the Heart?’ is een reis van zwakte naar kracht, van zelfvernietiging naar genezing, naar de eenwording van een gefragmenteerd persoon. Met dit album begint de jonge artieste aan een nieuw hoofdstuk in haar steeds evoluerende carrière.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Aurora in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Aurora

Foto Aurora te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Aurora te Aurora 17/10 - TivoliVredenburg Foto Aurora te Træna festival 2017 Foto Aurora te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Aurora te Aurora - 19/3 - Paradiso Foto Aurora te Pukkelpop 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 155 foto's van Aurora

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws