Ben Howard komende zomer voor concert naar Nijmegen en Groningen

Ben Howard
Ben Howard komende zomer voor concert naar Nijmegen en Groningen
Door MartinaFagel op 13 februari 2024 - 14:21 Weinig muzikanten lukt het om op elk album zo’n verschillende sound neer te zetten als de folky singer-songwriter Ben Howard. Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum Every Kingdom, met wereldhit Keep Your Head Up, is hij telkens een andere weg ingeslagen. Hij staat bekend om zijn indringende stemgeluid en meeslepende songteksten. Ben Howard’s muziekstijl wordt vaak omschreven als een mix van folk, indie met akoestische elementen.

Afgelopen jaar verscheen Ben’s nieuwste album Is It?. Tijdens het schrijven van dit album kreeg Ben twee beroertes, die zijn geheugen en spraak aantasten. “Ik vond het onmogelijk om niet stil te staan bij de absurditeit ervan, dat je met één klein propje alle vermogens kunt verliezen. Het heeft echt bijgedragen aan het schrijven van het album”. De zanger weet zijn persoonlijke verhalen en emoties op een prachtige manier te verwoorden in zijn songteksten. Vorig jaar was Ben Howard al drie keer te zien in Nederland. Hij speelde toen tweemaal in Carré en ook in PHIL. Komende zomer speelt Ben Howard op het Live is Live festival in Antwerpen en hij komt ook naar Nijmegen en Groningen!

Zaterdag 29 juni geeft de singer/songwriter een concert in de Vereeniging in Nijmegen en op zondag 30 juni 2024 staat hij in de Grote zaal van de Oosterpoort in Groningen. De tickets voor de nieuwe concerten zijn vanaf aankomende vrijdag 16 februari 11:00 te koop. Tickets kosten 52,60 euro in Groningen en 55 euro in Nijmegen.

Hier koop je tickets voor Ben Howard in de Vereeniging en hier koop je tickets voor Ben Howard in de Oosterpoort.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ben Howard in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Ben Howard
KIES TICKET
za 29 jun
Ben Howard
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 55,00
zo 30 jun
Ben Howard
De Oosterpoort, Groningen
€ 53,60
TivoliVredenburg

KISS-FRONTMAN GENE SIMMONS IN AUGUSTUS NAAR...De Amerikaanse rockband KISS bestaat niet meer, leve de Gene Simmons Band! De...

angus

ANGUS & JULIA STONE GEVEN EXTRA SHOW IN CARRÉ Angus en Julia Stone maken zich op voor een reeks optredens die fans...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.