concert: Ben Howard in Concertgebouw De Vereeniging op ZATERDAG 29 JUNI 2024

  • Ben Howard
    Ben Howard - 15/4 - Tivoli
  • Ben Howard
    Pinkpop 2013 - Zondag
    © Joost Doensen
ZA.
29 JUN
BEN HOWARD Concertzaal (grote zaal), 20:00 uur Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Ben Howard
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ben Howard in Concertgebouw De Vereeniging
Tickets Ben Howard:
Weet waar je koopt!
za 29 jun
Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen
€ 55,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Weinig muzikanten lukt het om op elk album zo’n verschillende sound neer te zetten als de folky singer-songwriter Ben Howard. Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum Every Kingdom, met wereldhit Keep Your Head Up, is hij telkens een andere weg ingeslagen. Hij staat bekend om zijn indringende stemgeluid en meeslepende songteksten. Ben Howard’s muziekstijl wordt vaak omschreven als een mix van folk, indie met akoestische elementen.

Afgelopen jaar verscheen Ben’s nieuwste album Is It?. Tijdens het schrijven van dit album kreeg Ben twee beroertes, die zijn geheugen en spraak aantasten. “Ik vond het onmogelijk om niet stil te staan bij de absurditeit ervan, dat je met één klein propje alle vermogens kunt verliezen. Het heeft echt bijgedragen aan het schrijven van het album”. De zanger weet zijn persoonlijke verhalen en emoties op een prachtige manier te verwoorden in zijn songteksten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ben Howard in Concertgebouw De Vereeniging plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ben Howard

Foto Ben Howard te Lowlands 2015 - vrijdag Foto Ben Howard te Ben Howard - 11/4 - Veerpont Amsterdam Foto Ben Howard te Ben Howard - 7/7 - AFAS live Foto Ben Howard te Ben Howard - 7/7 - AFAS live Foto Ben Howard te Ben Howard - 11/4 - Veerpont Amsterdam Foto Ben Howard te Ben Howard - 15/4 - Tivoli
 
Bekijk alle 99 foto's van Ben Howard

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan