KISS-frontman Gene Simmons in augustus naar TivoliVredenburg

review: Gene Simmons Band - 19/07 - 013 Gene Simmons Band
KISS-frontman Gene Simmons in augustus naar TivoliVredenburg
Door RobZ op 13 februari 2024 - 16:35 De Amerikaanse rockband KISS bestaat niet meer, leve de Gene Simmons Band! De KISS-bassist/zanger en zelfbenoemde rockgod tourde in 2017 en 2018 al de wereld rond met zijn eigen band, waarmee hij voornamelijk de KISS-nummers speelt waarop hij zelf de vocale hoofdrol heeft. Hiermee deed hij in 2018 de 013 in Tilburg aan. Podiuminfo-fotograaf Dimitri Hakke was hier voor ons bij. Check hier de foto's.

Bij een show van de Gene Simmons band kan je klassiekers als Deuce, Rock And Roll All Nite en Shout It Out Loud verwacgteb en als Simmons er zin in heeft komt hij ook met rock-‘n-roll-anthems als Long Tall Sally van Little Richard. Daarbij is Simmons een van de beste entertainers uit de rockbusiness, dus anekdotes en leuke grappen zijn gegarandeerd!

Tickets voor Gene Simmons in TivoliVredenburg zijn te koop vanaf vrijdag 16 februari om 10:00 uur. Tickets kosten rond de 60 euro per stuk. Hier scoor je tickets voor Gene Simmons in TivoliVredenburg. Wil je zeker weten dat je de voorverkoop niet mist? Stel dan hier een ticketreminder in.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Gene Simmons Band in TivoliVredenburg
Tickets Gene Simmons Band
zo 04 aug
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 59,50
Kadavar

UNIEKE DUBBELSHOW KADAVER EN ALL THEM WITCHES IN...Poppodium Burgerweeshuis in Deventer bestaat 40 jaar en dit wordt groots...

Ben Howard

BEN HOWARD KOMENDE ZOMER VOOR CONCERT NAAR NIJMEGEN... Weinig muzikanten lukt het om op elk album zo’n verschillende sound neer te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.