Angus & Julia Stone geven extra show in Carré

Julia stone
Angus & Julia Stone geven extra show in Carré
Door MartinaFagel op 13 februari 2024 - 13:29 Angus en Julia Stone maken zich op voor een reeks optredens die fans meevoeren naar het hart van hun muziek in een aantal van 's werelds meest bekende theaters. De tournee markeert een terugkeer naar hun roots: samen optreden met de tijdgeest van hun huiskamer uit hun jeugd, maar deze keer op de grote podia van gerenommeerde zalen over de hele wereld. Vorige week werd bekend dat het duo zou optreden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en het Koninklijk Circus te Brussel. Beide concerten waren snel uitverkocht, daarom geeft het duo op 4 juni een extra concert in Brussel en op 12 juni in Amsterdam.

De Living Room Sessions tour belooft een mooie ervaring te worden, die de evolutie van het duo laat zien van hun vroege albums 'A Book Like This' en 'Down The Way' naar hun titelloze album geproduceerd door Rick Rubin. Het publiek kan een betoverende mix van emoties verwachten, van hartzeer tot vreugde, als Angus and Julia Stone een optreden vol herinneringen en tijdloze muziek afleveren. Aanstaande vrijdag brengt het duo de single ‘The Wedding’ uit. Een nummer dat ze jaren geleden schreven voor de bruiloft van een vriend, maar nu aan de hele wereld laten horen.

De tickets voor de extra show in Koninklijk Theater Carré op 12 juni 2024 hebben een vanaf-prijs van 51,15 euro per stuk. Ze zijn per direct te koop via deze link. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar voor het extra concert in Brussel op dinsdag 4 juni. Hier klik je door naar de kaartverkoop.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Angus & Julia Stone in Koninklijk Circus
Tickets Angus & Julia Stone
KIES TICKET
ma 03 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24 - 50,14
di 04 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24 - 50,14
di 11 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 51,15 - 84,15
wo 12 jun
Angus & Julia Stone
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 51,15
Ben Howard

BEN HOWARD KOMENDE ZOMER VOOR CONCERT NAAR NIJMEGEN...Weinig muzikanten lukt het om op elk album zo’n verschillende sound neer te...

AFAS Live

BABYMETAL VOOR SHOW OP PINKPOP OOK NAAR AFAS LIVE De kawaii metalband Babymetal komt op 12 juni naar AFAS Live in Amsterdam....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.