Winnen: nog een keer 5 Podium Cadeaukaarten van 25 euro!

Podium Cadeaukaart Kerst
Winnen: nog een keer 5 Podium Cadeaukaarten van 25 euro!
Door RobZ op 18 december 2023 - 17:03 Recentelijk hadden we het genoegen om in de rol van Sinterklaas te kruipen en 5 Podium Cadeaukaarten ter waarde van elk 25 euro weg te geven. Gezien het overweldigende succes van die actie, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we nu in de feestelijke kerstsfeer duiken. Ditmaal mogen we nog eens 5 Podium Cadeaukaarten, elk met een waarde van 25 euro, verloten onder onze deelnemers.

De Podium Cadeaukaart is een geldig betaalmiddel bij de vele aangesloten podia of theaters. Dit kan bij bijvoorbeeld 013, TivoliVredenburg, Effenaar, Patronaat en Spot Groningen. Je kan het tegoed op de kaart gebruiken om concert- of theatertickets te kopen. Op Podiuminfo kan je aan het logo op de concert- of cabaretdetail pagina's precies zien bij welke zalen dit mogelijk is.

Wat is de Podium Cadeaukaart?
Met de Podium Cadeaukaart heb je toegang tot meer dan 300 podia, waaronder theaters, concertzalen, schouwburgen en poppodia in Nederland en Antwerpen. Geniet van diverse genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Show, Dans, Opera, Klassiek, Concert en jeugdvoorstellingen. Of je nu Carré of De Lawei bezoekt, deze cadeaukaart brengt vreugde op een scala aan locaties in heel Nederland. Zelf een Podium Cadeaukaart kopen? Dat kan hier!

De Podium Cadeaukaart is online te koop, maar je kan deze ook bij meer dan 7.000 winkels vinden in het cadeaukaarten-schap. Onder meer bij Primera, Albert Heijn, AKO en Jumbo.

Dus wil je graag een van de vijf cadeaukaarten met een tegoed van 25 euro winnen? Stuur dan een mailtje met je volledige naam naar [email protected] met als onderwerp 'Podium Cadeaukaart Kerst'. We zijn heel benieuwd aan welk concert of welke voorstelling je volgend jaar het tegoed op de kaart zou willen besteden.

De winactie loopt tot en met 27 december. We nemen per email contact op met de winnaars.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ahoy

EERSTE EDITIE IMPACT NIGHT IN AHOY MET O.A. RITA ORA...Op 4 juni 2024 vindt de eerste editie van Impact Night plaats in...

southsidejohnny

SOUTHSIDE JOHNNY & ASBURY JUKES KONDIGT SHOW IN... Op 13 juli 2024 keert de Amerikaanse band Southside Johnny & Asbury Jukes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.