Winnen: 5x Podium Cadeaukaart van 25 euro

Podium Cadeaukaart
Winnen: 5x Podium Cadeaukaart van 25 euro
Door KayleeV op 04 december 2023 - 14:00 Het is bijna Sinterklaas. Een uitstekend moment om mensen blij te maken met een mooi cadeau! In samenwerking met de Podium Cadeaukaart mogen wij 5 Podium Cadeaukaarten met een tegoed van € 25,00 verloten. Deze kaart is een geldig betaalmiddel bij een van de vele aangesloten podia of theaters. Dit kan bij bijvoorbeeld 013, TivoliVredenburg, Effenaar, Patronaat en Spot Groningen. Op Podiuminfo kan je aan het logo op de concert- of cabaretdetail pagina's precies zien bij welke zalen dit mogelijk is.

Wat is de Podium Cadeaukaart?
Met de Podium Cadeaukaart heb je toegang tot meer dan 300 podia, waaronder theaters, concertzalen, schouwburgen en poppodia in Nederland en Antwerpen. Geniet van diverse genres zoals Cabaret, Musical, Toneel, Show, Dans, Opera, Klassiek, Concert en jeugdvoorstellingen. Of je nu Carré of De Lawei bezoekt, deze cadeaukaart brengt vreugde op een scala aan locaties in heel Nederland. Zelf een Podium Cadeaukaart kopen? Dat kan hier!

De Podium Cadeaukaart is online te koop, maar je kan deze ook bij meer dan 7.000 winkels vinden in het cadeaukaarten-schap. Onder meer bij Primera, Albert Heijn, AKO en Jumbo.

Dus wil je graag een van de vijf cadeaukaarten met een tegoed van 25 euro winnen? Stuur dan een mailtje met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Podium Cadeaukaart'. We zijn heel benieuwd wie jij deze kaart gaat geven of voor welk concert je de kaart gaat gebruiken.

De winactie loopt tot en met 10 december. We nemen per email contact op met de winnaars.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefahoy

THE SMASHING PUMPKINS MET INTERPOL NAAR AHOY...Op 29 juni 2024 betreedt alt-rockband The Smashing Pumpkins het podium...

Alvaro Soler news

ÁLVARO SOLER OP TOUR MET STOPS IN NEDERLAND, BELGIË... De Latin-popster Álvaro Soler kondigt een tour aan met stops in Nederland,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.