Eerste editie Impact Night in Ahoy met o.a. Rita Ora en Son Mieux

Rita Ora
Eerste editie Impact Night in Ahoy met o.a. Rita Ora en Son Mieux
Door KayleeV op 19 december 2023 - 11:31 Op 4 juni 2024 vindt de eerste editie van Impact Night plaats in Rotterdam Ahoy, een impactvol concert met artiesten uit binnen- en buitenland. De headliner voor deze avond is zangeres Rita Ora, die vanwege haar betrokkenheid bij maatschappelijke thema's jongeren inspireert om hun dromen na te streven.

Ook zullen onder andere Son Mieux, Kraantje Pappie, Gwen van poorten en Numidia zullen het podium betreden en niet alleen spectaculaire optredens verzorgen, maar ook persoonlijke verhalen delen over thema's als mentale gezondheid en kansengelijkheid.

Impact Night belooft een combinatie van entertainment en maatschappelijke impact te worden. Naast de inspirerende show kunnen bezoekers ook direct impact maken in de Impact Zone, waar ze kunnen deelnemen aan acties, impactvolle organisaties kunnen ontmoeten en hun stem kunnen laten horen over zaken die ze belangrijk vinden.

Tickets voor dit evenement zijn per direct verkrijgbaar vanaf € 44,00. Koop hier je tickets voor Impact Night.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Impact Night in Ahoy
Tickets Impact Night
di 04 jun
Ahoy, Rotterdam
€ 44,00 - 84,00
Opeth

OPETH KONDIGT OPTREDENS IN 013 EN ALCATRAZ FESTIVAL AANOp 27 augustus 2024 geeft de Zweedse metalband Opeth zijn optreden in 013,...

Podium Cadeaukaart

WINNEN: NOG EEN KEER 5 PODIUM CADEAUKAARTEN VAN 25... Recentelijk hadden we het genoegen om in de rol van Sinterklaas te kruipen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.