Southside Johnny & Asbury Jukes kondigt show in Tivolivredenburg aan

review: Southside Johnny & Asbury Jukes - 08/07 - Paradiso Southside Johnny & Asbury Jukes
Southside Johnny & Asbury Jukes kondigt show in Tivolivredenburg aan
Door Semberendsen op 18 december 2023 - 14:16 Op 13 juli 2024 keert de Amerikaanse band Southside Johnny & Asbury Jukes terug naar Nederland voor een optreden in TivoliVredenburg, gelegen in Utrecht. De band staat bekend om hun rauwe, op roots geïnspireerde rock en bluesy klanken. De kaartverkoop voor dit evenement gaat van start op woensdag 20 december 2023 om 10.00 uur.

Southside Johnny, afkomstig uit New Jersey, deelt zijn roots met muziekiconen als Bruce Springsteen en Jon Bon Jovi. Samen met zijn band The Asbury Jukes heeft hij meer dan 30 albums uitgebracht en wereldwijd duizenden gewaardeerde live-optredens verzorgd.

Naast het optreden in Utrecht op 13 juli 2024, kunnen fans Southside Johnny & Asbury Jukes ook op 14 juli zien tijdens Bospop in Weert.

Tickets voor de show in TivoliVredenburg zijn verkrijgbaar vanaf 20 december om 10.00 uur en kosten 33,75 euro per stuk. Stel hier een reminder in om de kaartverkoop niet te missen.

Koop hier tickets voor Southside Johnny & Asbury Jukes in Tivolivredenburg.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Southside Johnny & The Ashbury Jukes in TivoliVredenburg
Tickets Southside Johnny & The Ashbury Jukes
za 13 jul
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 33,75
Podium Cadeaukaart

WINNEN: NOG EEN KEER 5 PODIUM CADEAUKAARTEN VAN 25...Recentelijk hadden we het genoegen om in de rol van Sinterklaas te kruipen...

Hedon

LOLA CEDÈS EN JET VAN DER STEEN OP VOORJAARSTOURNEE... Na een succesvolle najaarstournee keren Lola Cedès en Jet van der Steen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.