Noordkaap kondigt voorjaarsconcerten aan in Het Depot, Leuven

Podiuminfo sfeer
Noordkaap kondigt voorjaarsconcerten aan in Het Depot, Leuven
Door Semberendsen op 24 november 2023 - 12:07 Na een reeks succesvolle reünieconcerten in 2022 en 2023, waaronder optredens in zalen zoals de Ancienne Belgique en De Roma, komt Noordkaap op 5 en 10 april naar Het Depot in Leuven. Deze concerten, onder de noemer 'Druk In Leuven', markeren de enige voorjaarsoptredens van 2024. Tickets zijn nu in de verkoop.

De Nederlandstalige groep, bekend van hits als 'Panamarenko' en 'Ik Hou Van U', zijn in de jaren negentig bekend en blijven twee decennia na hun oorspronkelijke succes krachtig.

Noordkaap, bestaande uit Stijn Meuris, Lars Van Bambost, Nico Van Calster, Erik Sterckx en Wim De Wilde, kondigt nu hun eerste concerten van 2024 aan. 2024 markeert dertig jaar sinds de single 'Druk In Leuven’ de voorloper was van het album 'Gigant’.

Tickets voor deze concerten zijn te koop voor €37. Koop hier kaartjes voor de show op 5 april, en kaartjes voor 10 april kopen kan hier.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTeddy Swims

TEDDY SWIMS KOMENDE LENTE NAAR ANTWERPEN EN TILBURGDe uit Atlanta afkomstige zanger Teddy Swims , oorspronkelijk bekend van...

AFAS Live

EDITORS KONDIGT EXTRA CONCERT AAN IN AFAS LIVE... Wegens de grote vraag naar tickets heeft Editors besloten een extra concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.