Extra show van Masego in Ancienne Belgique

Masego
Extra show van Masego in Ancienne Belgique
Door KayleeV op 24 november 2023 - 11:08 Het concert van Masego op 12 februari in Ancienne Belgique, Brussel, is volledig uitverkocht. Maar goed nieuws voor fans, want de Amerikaanse artiest voegt een extra show toe aan zijn tourschema. Op dinsdag 13 februari kunnen liefhebbers opnieuw genieten van zijn betoverende melodieën en meeslepende ritmes in Ancienne Belgique.

Masego, geboren als Micah Davis in Kingston, toonde al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Zijn zelfaangeleerde vaardigheden op verschillende instrumenten, waaronder cello, drums, piano, gitaar en saxofoon, hebben geleid tot een eigen stijl die hij "TrapHouseJazz" noemt. Na het succes van zijn samenwerking met FKJ in 2017, bereikte Masego brede bekendheid. Zijn eerste officiële album, 'Lady Lady', werd uitgebracht in 2018.

Tickets voor de extra show in Ancienne Belgique op 13 februari zijn nu beschikbaar tegen een prijs van € 38,00. Er zijn ook nog kaarten beschikbaar voor het concert in AFAS Live, Amsterdam, op 15 februari 2024. Koop hier tickets voor het extra Masego concert in Ancienne Belgique en hier kun je kaarten kopen voor het Masego concert in AFAS live.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAFAS Live

EDITORS KONDIGT EXTRA CONCERT AAN IN AFAS LIVE...Wegens de grote vraag naar tickets heeft Editors besloten een extra concert...

Jacob Collier

JACOB COLLIER ONTHULT EUROPESE DJESSE VOL. 4 TOUR... Grammy-winnaar Jacob Collier kondigt een Europese tour aan met shows in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.