Rotterdamse band Tramhaus een van de vijftien genomineerden voor Music Moves Europe Awards 2024

tramhaus
Rotterdamse band Tramhaus een van de vijftien genomineerden voor Music Moves Europe...
Door KayleeV op 27 oktober 2023 - 10:18 De Rotterdamse band Tramhaus behoort tot de vijftien genomineerden voor de Music Moves Europe Awards 2024, zoals vandaag aangekondigd door de organisatie. Deze nominatie is een belangrijk moment voor de Europese muziekindustrie en vertegenwoordigt de toekomst van muziek in Europa. De winnaars worden onthuld tijdens de ceremonie van de Music Moves Europe Awards op donderdag 18 januari 2024 tijdens Eurosonic Noorderslag (ESNS) in Groningen.

Rotterdamse band Tramhaus is een van de vijftien genomineerden voor de Music Moves Europe Awards 2024, samen met Bulgarian Cartrader (Bulgarije), Fran Vasilić (Kroatië), Giift (Denemarken), Pearly Drops (Finland), Zaho de Sagazan (Frankrijk), CLOCK CLOCK (Duitsland), Arny Margret (IJsland), yunè pinku (Ierland), Ash Olsen (Noorwegen), Berry Galazka (Polen), Ana Lua Caiano (Portugal), freekind. (Slovenië), Ralphie Choo (Spanje), en waterbaby (Zweden).

Muziekliefhebbers in heel Europa kunnen vanaf 26 oktober hun stem uitbrengen op de MME Awards-website om de winnaar van de MME Public Choice Award 2024 te bepalen. Een internationale jury zal vijf muzikanten selecteren als winnaars, met elk een prijs van € 10.000. De winnaar van de Grand Jury MME Award ontvangt ook een Green Touring voucher ter waarde van € 5.000, terwijl de winnaar van de MME Public Choice Award 2024 € 5.000 ontvangt.

De MME-Awards is een prijs van de Europese Unie die getalenteerde opkomende Europese muzikanten ondersteunt en promoot. Eerdere winnaars zijn onder meer Stromae, Dua Lipa, Hozier en Christine and the Queens.

Alle genomineerden zijn uitgenodigd om op te treden tijdens het ESNS Festival en deel te nemen aan het MME Education Programme. Een passe-partout voor ESNS kost 175 euro. Om ook deel te kunnen nemen aan de ESNS conferentie koop je een ticket van tussen de € 337,50 en € 437,50. Hier kun je tickets kopen voor Eurosonic Noorderslag (ESNS) 2024.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

VAN DIK HOUT VIERT 30-JARIG JUBILEUM VAN 'STIL IN...Van Dik Hout, de Nederlandse band die bekend staat om hun Nederpopklassieker...

Zara Larsson

ZARA LARSON MET VENUS TOUR NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL Popster Zara Larsson , staat op het punt haar nieuwe album uit te brengen op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.