Zara Larson met Venus Tour naar Amsterdam en Brussel

review: Zara Larsson - 26/06 - Melkweg Zara Larsson
Zara Larson met Venus Tour naar Amsterdam en Brussel
Door KayleeV op 26 oktober 2023 - 16:56 Popster Zara Larsson, staat op het punt haar nieuwe album uit te brengen op haar label Sommer House in samenwerking met Epic Records. Met dit nieuwe album zal ze in 2024 ook op tour gaan met stops in Nederland en België. De in Zweden geboren zangeres heeft zich op het wereldtoneel gevestigd sinds 2016 en haar platina-album 'So Good' uit 2017 was een groot succes, waardoor ze de "op één na meest gestreamde debuut op Spotify ooit door een vrouwelijke artiest" werd.

Met hits als "Never Forget You", "Lush Life", "Ain't My Fault", en "Symphony" heeft Zara Larsson meerdere prijzen gewonnen, waaronder bij de Zweedse Grammy Awards en de MTV EMAs. In 2021 bracht ze 'Poster Girl' uit met hits als "Ruin My Life" en "Wow". Ze heeft samengewerkt met artiesten als David Guetta, Kygo, en Alesso.

Nu maakt ze zich op voor haar volgende fase met de single "Can't Tame Her," waarbij ze haar persoonlijkheid wil laten zien. Ook kondigt ze de Venus Tour aan en zal op 25 februari 2024 optreden in Ancienne Belgique en op en op 26 februari 2024 in Afas live.

De kaartverkoop start op 3 november om 10:00 uur, met een ticketprijs van rond de € 40,00. Koop hier kaartjes voor het Belgische Zara Larson concert en hier kun je tickets kopen voor het concert van Zara Larson in Nederland.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Music Moves Europe Talent Awards

ROTTERDAMSE BAND TRAMHAUS EEN VAN DE VIJFTIEN...De Rotterdamse band Tramhaus behoort tot de vijftien genomineerden voor de...

AFAS Live

AMSTERDAMSE VOLKSMUZIEK IN DE SCHIJNWERPERS VAN AFAS... Op zaterdag 6 april 2024 staat een evenement gepland voor liefhebbers van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.