Van Dik Hout viert 30-jarig jubileum van 'Stil In Mij' met concert in AFAS Live

review: Van Dik Hout - 24/03 - Metropool Van Dik Hout
Van Dik Hout viert 30-jarig jubileum van 'Stil In Mij' met concert in AFAS Live
Door Semberendsen op 27 oktober 2023 - 10:24 Van Dik Hout, de Nederlandse band die bekend staat om hun Nederpopklassieker 'Stil In Mij', kondigt een concert aan in AFAS Live in Amsterdam op zaterdag 18 mei 2024. Dit evenement markeert het dertigjarig jubileum van hun grootste hit en belooft het grootste concert in de geschiedenis van de band te worden. De kaartverkoop voor dit unieke optreden is inmiddels gestart en kaarten kosten 48.50 euro.

Naast het vieren van 'Stil In Mij' en andere hitnummers van de band, heeft Van Dik Hout ook aangekondigd dat ze verschillende muzikale vrienden zullen uitnodigen.

De carrière van Van Dik Hout begon in mei 1994 met de release van 'Stil In Mij', dat inmiddels is uitgegroeid tot een icoon in de Nederlandse muziekgeschiedenis en een vaste waarde in de Top 2000. De band heeft in de loop der jaren verschillende andere hits voortgebracht, waaronder 'Alles Of Niets', 'Meer Dan Een Ander', 'Tot Jij Mijn Liefde Voelt', 'Één Nacht Eeuwigheid', en 'Op De Golven Dansen Wij'. Samen met Acda en de Munnik vormde Van Dik Hout de gelegenheidsgroep De Poema's, waarmee ze hits als 'Mijn Houten Hart' en 'Zij Maakt Het Verschil' scoorden.

Van Dik Hout heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd met optredens op grote Nederlandse festivals, waaronder Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA. Bovendien hebben ze succesvolle club- en theatertours door Nederland uitgevoerd.
Koop hier tickets voor Van Dik Hout in AFAS Live


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Van Dik Hout in AFAS Live
Tickets Van Dik Hout
za 18 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 48,50
Paradiso logo nieuw

DJ DIMITRI VIERT VEERTIG JARIG JUBILEUM MET ZES UUR...Op Paaszondag 31 maart zal DJ Dimitri zijn veertigjarig jubileum als DJ...

Music Moves Europe Talent Awards

ROTTERDAMSE BAND TRAMHAUS EEN VAN DE VIJFTIEN... De Rotterdamse band Tramhaus behoort tot de vijftien genomineerden voor de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.