Oostenrijkse artiest Parov Stelar op tournee langs Brussel en Amsterdam met zijn grootste hits

Parov stelar 2019
Oostenrijkse artiest Parov Stelar op tournee langs Brussel en Amsterdam met zijn...
Door KayleeV op 03 oktober 2023 - 10:36 De Oostenrijkse artiest Marcus Fuereder, bekend als Parov Stelar, kondigt een speciale tour aan waarbij hij zijn muziek live ten gehore zal brengen in intieme, kleine zalen. Deze tour heeft tot doel de passie en energie van zijn werk dichter bij zijn fans te brengen. Parov Stelar zal tijdens deze tour al zijn grootste hits uit zijn discografie uitvoeren, inclusief nummers die hij nog nooit eerder live heeft gespeeld. Op 14 maart zal hij spelen op het podium van Koninlijk circus in Brussel en op 19 maart in Paradiso Amsterdam.

Met zijn debuutrelease 'Rough Cuts' heeft Parov Stelar een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het electroswing-genre, dat een mix is van elektronische muziek, jazz en swing. Hij heeft internationale hits zoals 'All Night' en 'Booty Swing' op zijn naam staan, waardoor hij een van de meest succesvolle Oostenrijkse internationale artiesten is geworden.

De ticketverkoop voor deze tour begint op vrijdag 6 oktober om 10 uur, met een gemiddelde ticketprijs van 49,00 euro. Koop hier je tickets voor het Belgische concert van Parov stelar en hier kan je de tickets voor de Nederlandse show van Parov stelar kopen.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN GEEFT THEATERCONCERT MET FANFAREKORPS Tim Akkerman, de Nederlandse muzikant en componist, viert zijn ruim...

ziggoDomelogo

ZIGGO DOME VERWELKOMT ICE CUBE, THE GAME, D12 EN... Hiphopfans kunnen het jaar in stijl afsluiten met een evenement dat in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.