Gaslight Anthem met nieuw album op tour langs Brussel en Utrecht

Gaslight Anthem
Gaslight Anthem met nieuw album op tour langs Brussel en Utrecht
Door RobZ op 03 oktober 2023 - 11:15 De Amerikaanse rockband The Gaslight Anthem is afkomstig uit de staat New Jersey, net als Bruce Springsteen, een van hun inspiratiebronnen. Opgestroopte-mouwenrock met een flinke dosis punk-energie is het handelsmerk van het gedreven viertal, dat in 2008 doorbrak met hun tweede album The ’59 Sound. Sindsdien is Gaslight Anthem een graag en veel geziene artiest in de BeNeLux, maar het is alweer 5 jaar geleden dat de band voor het laatst in Nederland optrad. Daar komt volgend jaar verandering in, want Gaslight Anthem gaat op tournee met veel nieuw werk. Op donderdag 14 maart staat Gaslight Anthem in Ancienne Belgique in Brussel en twee dagen later, op zaterdag 16 maart geeft Gaslight Anthem een concert in de Ronda van TivoliVredenburg.

Op 27 oktober verschijnt immers The Gaslight Anthems zesde studioalbum History Books, hun eerste nieuwe plaat sinds Get Hurt (2014) en de pauze die de band daarna inlaste. Het titelnummer van History Books is al uit en is een duet met... Bruce Springsteen!

Tickets voor de concerten in Ancienne Belgique en TivoliVredenburg gaan vrijdag 6 oktober om 11:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Ancienne Belgique en hier kan je terecht als je tickets wilt kopen voor Gaslight Anthem in TivoliVredenburg. De ticketprijzen liggen in Brussel iets lager dan in Utrecht. Voor de show in Ancienne Belgique ben je 34 euro kwijt. Als je in Utrecht naar Gaslight Anthem wilt, dan kost dit je 42,95 euro.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Snelle1

SNELLE TRAKTEERT EN BRENGT ZIJN HITS VANAF MAART...Nederlandse singer-songrapper Snelle , gaat in 2024 op tour langs een flink...

Tim Akkerman news

TIM AKKERMAN GEEFT THEATERCONCERT MET FANFAREKORPS Tim Akkerman, de Nederlandse muzikant en componist, viert zijn ruim...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.