Paard Den Haag strikt David Duchovny (van X-Files en Californication) voor concert

review: David Duchovny - 09/05 - Melkweg David Duchovny
Paard Den Haag strikt David Duchovny (van X-Files en Californication) voor concert
Door RobZ op 11 juli 2023 - 11:39 David Duchovny ken je natuurlijk als Fox Mulder van the X-Files of Hank Moody van Californication. Maar sinds 2015 werkt hij ook aan zijn muzikale carrière. David Duchovny maakt naar country neigende folkrock. Dit is te horen op zijn albums 'Hell Or High Water' uit 2015 en 'Every Third Thought' uit 2018. Zijn nieuwste album, Gestureland, werd uitgebracht in 2021 tijdens de pandemie. Hoewel de gevoelens op Gestureland intiem zijn, is de muziek groots: het roept de sfeer op van Californische pop uit de jaren 70, alternatieve rock, folk en country.

In het najaar gaat David Duchovny opnieuw op tournee door Europa. Hij geeft op donderdag 16 november een concert in Paard, Den Haag. In 2016 en 2019 speelde Duchovny ook al in ons land. Toen gaf hij shows in de Melkweg en TivoliVredenburg. Bij dit eerste optreden waren wij aanwezig om een fotoverslag te maken.

Tickets voor David Duchovny in Paard gaan vrijdag 14 juli om 10:00 uur in de verkoop. Je bent 34 euro kwijt als je bij het concert aanwezig wilt zijn. Hier koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Editors - Het Zonnehuis news

EDITORS IN MAART OPNIEUW NAAR BELGIËDe beproefde combinatie van de Editors en Rock Werchter blijft het publiek...

013tilburgklein

COREY TAYLOR VOOR EXCLUSIEF CONCERT IN BENELUX NAAR 013 Corey Taylor is de frontman van Slipknot en Stone Sour. Als frontman van deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.