Dominic Fike (Euphoria) in september naar Utrecht en Brussel

Dominic Fike
Dominic Fike (Euphoria) in september naar Utrecht en Brussel
Door RobZ op 11 juli 2023 - 14:00 Afgelopen week kwam de langverwachte tweede langspeler getiteld 'Sunburn' van Dominic Fike uit. Een plaat over liefdesverdriet en spijt, over verslavingen, seks en jaloezie. Over de zonnige, maar gecompliceerde plek waar hij opgroeide: Florida. Het is het geluid van iemand die terug naar huis keerde om zichzelf te herontdekken, om de juiste woorden te vinden in kleine en vertrouwde ruimtes. Persoonlijker dan dit worden albums niet.

De populariteit van Dominic Fike kent geen grenzen meer en hij gaat samenwerkingen aan met supersterren als Paul McCartney, Justin Bieber, Halsey en Omar Apollo. Zijn fanbase breidt nog meer uit wanneer hij ook nog eens blijkt te kunnen acteren in HBO’s topserie ‘Euphoria’, waarvoor Dominic met de track “Elliot’s Song” ook een bijdrage leverde aan de soundtrack.

Je kan zijn nieuwe werk dit najaar live ontdekken, want Fike reist Europa door in het kader van zijn 'Don't Stare at the Sun Tour'. Op dinsdag 26 september speelt hij in Ancienne Belgique en op donderdag 28 september geeft hij een concert in TivoliVredenburg in Utrecht.

De kaartverkoop voor deze concerten start vrijdag 14 juli om 11:00 uur. Tickets kosten in Brussel 33 euro en in Utrecht 40,75. Via de volgende links zorg je dat je aanwezig bent:

26-09-2023 - Dominic Fike - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
28-09-2023 - Dominic Fike - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Wil je een email met de juiste ticketlink ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier reminders in voor de concerten van Dominic Fike in Brussel en / of Utrecht.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bankzitters

BANKZITTERS NAAR AFAS LIVE VOOR GROOTSTE CONCERT TOT...Vorig jaar hebben de Bankzitters twee live shows stijf uitverkocht in...

Editors - Het Zonnehuis news

EDITORS IN MAART OPNIEUW NAAR BELGIË De beproefde combinatie van de Editors en Rock Werchter blijft het publiek...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.