Slowthai verplaats shows naar begin september

review: slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) slowthai
Slowthai verplaats shows naar begin september
Door kimvanderzon op 04 april 2023 - 10:36 Slowthai heeft bekend gemaakt dat hij zijn shows van eind september nu naar begin september heeft moeten verplaatsen. Slowthai zou op 28 september in Paradiso staan en op 30 september in Ancienne Belgique.

De vervangende datums zijn:
05-09-2023 - slowthai - Paradiso, Amsterdam (tickets)
08-09-2023 - slowthai - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er zijn alleen nog tickets beschikbaar voor België.

Ter ere van het album ‘UGLY’ dat in maart uitkomt, staat slowthai in Paradiso en Ancienne Belgique. Slowthai's derde album laat een kant van hem horen die mensen nog niet eerder hebben gehoord, maar hij ziet het als het volste plaatje tot nu toe. Zo stond zijn eerste album, ‘Nothing Great About Britain’, in het teken van waar hij vandaan kwam en alles wat hij dacht te kennen. De opvolger, ‘Tyron’, ging over wat hij op dat moment relevant vond en het heden. Dit album gaat helemaal over zichzelf en hoe hij zich voelt en wilt zijn. Alles heeft hiernaartoe geleid.

Met een duik in de rockmuziek, met zowel zang als rap, is het zowel een opvallend afscheid voor slowthai als een terugkeer naar de roots van Tyron Kaymone Frampton. Als tiener in Northampton hield Tyron van emotioneel intense rockmuziek zoals Nirvana, Radiohead en Daniel Johnston. Hij wilde daardoor zelf in een band, maar dat is moeilijk als je geen instrument bespeelt en onzeker bent over zingen in het openbaar. Hiphop, zijn andere liefde, stelde hem in staat een zelfstandige zanger en producer te zijn. Dit album was voor hem een poging om de geest van de broederschap te evenaren die bands hebben.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Maaike Ouboter

MAAIKE OUBOTER VIERT 10 JAAR 'DAT IK JE MIS' MET...Maaike Ouboter geeft deze zomer twee concerten om de tiende verjaardag van...

John Coffey

HOMECOMING SHOW JOHN COFFEY OP BETON-T IN UTRECHT Utrechtse rockband John Coffey is terug en dat vieren ze tijdens een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.