Maaike Ouboter viert 10 jaar 'Dat Ik Je Mis' met shows in Utrecht en Leuven

review: Tussen de hoge Bomen 2019 Maaike Ouboter
Maaike Ouboter viert 10 jaar 'Dat Ik Je Mis' met shows in Utrecht en Leuven
Door tessamaria op 04 april 2023 - 10:38 Maaike Ouboter geeft deze zomer twee concerten om de tiende verjaardag van 'Dat Ik Je Mis' te vieren. Op 20 september staat ze in de grote zaal van TivoliVredenburg en op 29 september in Het Depot in Leuven.

Maaike Ouboter is een Nederlandse singer-songwriter die bekend werd door haar deelname aan het televisieprogramma 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' in 2013. Kort na haar deelname aan het programma bracht ze haar debuutsingle 'Dat Ik Je Mis' uit. Dit nummer werd een grote hit in Nederland en België. In 2015 bracht Maaike haar debuutalbum 'En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt' uit. Maaike staat bekend om haar persoonlijke en ontroerende teksten en haar bijzondere stemgeluid. Ze heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Edison en een Gouden Plaat.

Beide shows gaan op vrijdag 7 april om 10:00 uur in de verkoop. Koop hier je kaarten voor Maaike Ouboter in TivoliVredenburg. Een ticket voor deze show kost je €29,95. Hier schaf je je tickets aan voor Maaike Ouboter in Het Depot in Leuven. Je bent voor deze show €25 kwijt aan een kaartje.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Warhaus

WARHAUS OP TOUR DOOR BELGIË EN NEDERLAND DEZE HERFSTWarhaus geeft van september tot december verschillende show in België en...

slowthai

SLOWTHAI VERPLAATS SHOWS NAAR BEGIN SEPTEMBER Slowthai heeft bekend gemaakt dat hij zijn shows van eind september nu naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.