Homecoming show John Coffey op Beton-T in Utrecht

review: Bevrijdingsfestival Utrecht 2016 John Coffey
Homecoming show John Coffey op Beton-T in Utrecht
Door kimvanderzon op 04 april 2023 - 10:16 Utrechtse rockband John Coffey is terug en dat vieren ze tijdens een homecoming show met een hoop special guests op een unieke openlucht locatie: Beton-T! Dit is een tijdelijk project in het centrum van Utrecht (naast Vechtclub XL) waar evenementen gehouden kunnen worden. De Homecoming show van John Coffey vindt plaats op zaterdag 20 mei en wordt georganiseerd door TivoliVredenburg en EKKO. De specials guests zijn; To Adelaide, Bony Macaroni, The Covids en Magic Tom en Yuri.

Een maand geleden verscheen de band uit het niets met de single STEAM WALTZ en kondigde direct nieuwe shows en een nieuw album aan. En nu komen ze op 20 mei, na 6 jaar afwezigheid, thuis in Utrecht. Later dit jaar zullen zij ook nog een show geven in de AFAS Live op 16 december.

De kaartverkoop start op 6 april om 10.00. Haal hier je tickets voor John Coffey op 20 mei. Een ticket heeft de prijs van 33,25 euro meegekregen.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



slowthai

SLOWTHAI VERPLAATS SHOWS NAAR BEGIN SEPTEMBER Slowthai heeft bekend gemaakt dat hij zijn shows van eind september nu naar...

King Princess

KING PRINCESS BETREEDT IN JULI PODIUM VAN PARADISO King Princess zal op dinsdag 4 juli een concert geven in de grote zaal van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.