concert: slowthai in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 08 SEPTEMBER 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • slowthai
    slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Britt Crooswijk
  • slowthai
    slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
    © Britt Crooswijk


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (slowthai in Ancienne Belgique (AB)) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
08 SEP
SLOWTHAI Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2023
Hoofdprogramma slowthai

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 30 september 2023 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 08 september 2023.

EXTRA INFORMATIE

Het Britse hiphopfenomeen slowthai, bekend om zijn ruige tracks en politiek geladen teksten, is terug van weggeweest! Met zijn nieuwste album ‘UGLY’, dat op 3 maart uitkomt, passeert hij tijdens zijn ‘UGLY WORLD TOUR’.

In 2019 brengt slowthai zijn ambitieuze debuutalbum 'Nothing Great About Britain' uit, featuring o.a. Skepta en Mura Masa, met wie hij het uitstekende “Doorman” schreef. Het album krijgt lovende kritieken, bereikt de Top 10 in de Britse hitlijsten en wordt genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize. Na samenwerkingen met Gorillaz, Tyler The Creator en Disclosure onthult hij in 2021 zijn tweede album 'Tyron'. Wederom goed omringd met features op de plaat van o.a. James Blake, Mount Kimbie en A$AP Rocky, bereikt het album de nummer 1-positie in de Britse hitlijsten. Met zijn derde album 'UGLY', wat staat voor U Gotta Love Yourself, laat slowthai een nieuwe kant van zijn persoonlijkheid horen en brengt hij een ode aan de betere intense emorock (Nirvana, Radiohead en Daniel Johnston) waar hij al sinds zijn tienerjaren door gepassioneerd is. Deze zomer te zien op zowel Rock Werchter als op 30 september in AB: slowthai! Niet te missen.

Foto's van slowthai

Foto slowthai te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto slowthai te Sziget 2022 - Vrijdag Foto slowthai te slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto slowthai te slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto slowthai te Lowlands 2022 - zondag Foto slowthai te slowthai - 22/10 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 28 foto's van slowthai

Gerelateerd nieuws