John Coffey in december voor hun grootste show tot nu toe naar AFAS Live

John Coffey
John Coffey in december voor hun grootste show tot nu toe naar AFAS Live
Door tessamaria op 14 maart 2023 - 09:38 Begin maart kwam John Coffey na ruim 6 jaar na hun afscheid met nieuwe muziek en maakten ze bekend dat ze een paar kleine (gratis) shows in Nederland zouden geven. Nu gaat de band een stapje verder en kondigen ze hun allergrootste show: "Go big or go home' in de AFAS Live aan. Op zaterdag 16 december zullen ze daar te zien zijn.

De Utrechtse punkband bracht begin maart hun nieuwe single 'Steam Waltz' uit en zal aankomende zomer komen met een gloednieuw album. In 2016 eindigden ze met uitverkochte shows in Tivoli, 013, Melkweg en Paradiso. Met een paar gratis come-back shows waren ze afgelopen maand te zien in Tilburg en Apeldoorn. Op 17 maart kan je ze nog bewonderen in Rotterdam en op 18 maart in Groningen.

De kaartverkoop begint op vrijdag 17 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voorJohn Coffey in AFAS Live. Voor een ticket ben je €39,20 kwijt. Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop van de Go big or go home show van John Coffey in de Afas Live van start gaat? Stel dan hier een ticketreminder in!Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHelene Fischer

HELENE FISHER IN SEPTEMBER TE ZIEN IN GELREDOME IN...Als onderdeel van de Rausch Live Tour zal Helene Fisher op woensdag 13...

Fletcher

FLETCHER IN OKTOBER DRIEMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND EN... Fletcher heeft aangekondigd dat ze in oktober op tour gaat en verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.