Vintage Trouble voor concerten naar Tilburg, Valkenburg en Haarlem

review: Vintage Trouble - 05/07 - Melkweg Vintage Trouble
Vintage Trouble voor concerten naar Tilburg, Valkenburg en Haarlem
Door kimvanderzon op 03 april 2023 - 11:32 Vintage Trouble heeft bekend gemaakt deze zomer drie concerten te geven in Nederland. Op 29 juni staat de retro soul/blues/rock-act in 013 in Tilburg en op 15 juli doet de Amerikaanse groep ook Phil. (ofwel de Philharmonie) in Haarlem aan, daarnaast komen ze ook nog op 16 juli naar OLT Valkenburg. Vintage Trouble is dit jaar ook te zien op Rock Werchter.

Met de klanken van klassieke blues, soul en rock & roll uit de jaren '50 en '60 heeft Vintage Trouble uit Los Angeles wereldwijd succes geboekt. De formatie staat bekend om hun gepassioneerde liveshows en de combinatie van retro cool en moderne swing, waardoor ze wereldwijd een toegewijde fanbase hebben verzameld. Dankzij indrukwekkende optredens met rocklegendes als The Who, Rolling Stones en AC/DC, evenals hun status als belangrijke speler in het clubcircuit van LA, laat Vintage Trouble overal waar ze komen de tent swingend achter.

29-06-2023 - Vintage Trouble - 013, Tilburg (tickets)
15-07-2023 - Vintage Trouble - Phil., Haarlem (tickets)
16-07-2023 - Vintage Trouble - Openluchttheater Valkenburg, Valkenburg (tickets)


De kaartverkoop van beide concerten start op vrijdag 6 april om 11.00. Haal hier je tickets voor Vintage Trouble in 013.. En hier kan je terecht voor het concert van Vintage Trouble in de Philharmonie. De ticketprijs ligt tussen de 35 en 40 euro.
De kaartverkoop voor Vintage Trouble in Valkenburg start op dinsdag 4 april om 11.00. Haal hier je tickets voor Vintage Trouble in OLT Valkenburg.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



King Princess

KING PRINCESS BETREEDT IN JULI PODIUM VAN PARADISOKing Princess zal op dinsdag 4 juli een concert geven in de grote zaal van...

Guus Meeuwis

GUUS MEEUWIS STOPT NA VOLGEND JAAR MET GROOTS MET... Guus Meeuwis maakte in het programma Khalid & Sophie bekend dat hij na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.