Blur weer bij elkaar voor show in London

Blur
Blur weer bij elkaar voor show in London
Door RobZ op 14 november 2022 - 11:02 Heel fijn nieuws voor Britpopfans. Blur kondigt vandaag aan een concert te geven in het Wembley Stadium te London. Het is voor het eerst sinds 2015 dat de band weer van zich laat horen.

Op 8 juli 2023 beklimmen Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James en Dave Rowntree het podium. En dan is er ook nog een voorprogramma dat wordt verzorgd door Slowthai, Self Esteem en Jockstrap. Tickets voor het concert van Blur in London gaan in verkoop vanaf 18 november, 10:00. Tickets koop je via deze link.

Het is te hopen dat het niet bij een eenmalig optreden blijft, maar dat de band in de zomer van 2023 ook wat Europese festivals afreist. Blur was voor het laatst in 2015 te zien. Toen stond de band onder andere op Benicassim. In 2013 speelde Blur ook op Rock Werchter en Sziget. Hier waren we met een fotograaf bij aanwezig.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jack Johnson

JACK JOHNSON IN JUNI NAAR AFAS LIVE MET ZIJN 'MEET...Als onderdeel van zijn 'Meet The Moonlight' tour komt de Amerikaanse...

Newton Faulkner

SINGER-SONGWRITER NEWTON FAULKNER VOOR VIER... De Britse Newton Faulkner komt begin 2023 weer naar Nederland voor meerdere...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.