Jack Johnson in juni naar Afas Live met zijn 'Meet The Moonlight' tour

jack johnson
Jack Johnson in juni naar Afas Live met zijn 'Meet The Moonlight' tour
Door RobZ op 14 november 2022 - 11:29 Als onderdeel van zijn 'Meet The Moonlight' tour komt de Amerikaanse singer-songwriter Jack Johnson volgend jaar voor een concert naar Nederland. Op donderdag 15 juni 2023 staat hij in de AFAS Live te Amsterdam.

Na 10 jaar keert Jack Johnson terug naar AFAS Live (voorheen HMH) in Amsterdam, met een nieuwe show die in het teken staat van het 'Meet The Moonlight' album dat eerder dit jaar uitkwam. In de 10 nieuwe nummers gaat Johnson in op de complexiteit van de menselijke natuur en onderzoekt hij een heel spectrum van existentiële vraagstukken. Om 2018 was Jack Johnson voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond hij op Royal Park Live bij Paleis Soestdijk.

Tickets voor het concert van Jack Johnson in Afas Live gaan woensdag 16 november om 11:00 uur in de verkoop. Tickets gaan over de digitale toonbank voor 54 euro per stuk. Let op: je koopt een mobile-only ticket. Dit zijn tickets die je alleen kan laten scannen via je Ticketmaster-account op je telefoon. Je tickets zijn niet als PDF te downloaden. Dit maakt doorverkopen wat lastiger.

Hier koop je tickets voor Jack Johnson in de Afas Live. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kangdaniel

KANGDANIEL IN FEBRUARI VOOR HET EERST NAAR NEDERLANDDe Zuid-Koreaanse zanger KANGDANIEL komt op 2 februari 2023 voor het...

blurnieuws

BLUR WEER BIJ ELKAAR VOOR SHOW IN LONDON Heel fijn nieuws voor Britpopfans. Blur kondigt vandaag aan een concert te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.