Gorillaz en Blur-zanger Damon Albarn naar Muziekgebouw Eindhoven

Damon Albarn
Gorillaz en Blur-zanger Damon Albarn naar Muziekgebouw Eindhoven
Door sjoertb op 20 juni 2019 - 11:36 De groep Gorillaz en de bands The Good, The Bad and The Queen en Blur komen alle drie uit de koker van Damon Albarn. De Britse zanger, liedjesschrijver en producent weet van geen ophouden en is momenteel bezig met een nieuw project in IJsland: 'The Nearer the Fountain, More Pure the Stream Flows'. Geïnspireerd door het landschap en omgeving van het eiland.

Prachtige visuals van de veranderende seizoenen en natuurlijk een muzikale inslag kun je verwachten tijdens het nieuwe stuk. Op donderdag 21 mei 2020 presenteert Damon Albarn de nieuwe voorstelling in Muziekgebouw Eindhoven. Het zal zijn enige show in Nederland zijn in die periode.

De voorverkoop start vrijdag 21 juni om 12:00 uur. Tickets voor Damon Albarn in Muziekgebouw Eindhoven zijn hier verkrijgbaar.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



tickets

CONSUMENTENBOND: TICKETKOPER MOET OOK SERVICEKOSTEN...Volgens de Autoriteit Consument & Markt en de Consumentenbond zou...

The Kik

THE KIK SPEELT NOG EEN AVOND BOUDEWIJN DE GROOT MET... Het concert van 23 november in Ahoy van The Kik is bijna uitverkocht. Een...

REACTIES

Avatar Jninez
do 20 jun 2019 22:45

Jninez Je bent een G(een) vergeten!

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.