K-popgroep Loona (이달의 소녀) naar AFAS Live in september

Loona
K-popgroep Loona (이달의 소녀) naar AFAS Live in september
Door sjoertb op 27 juli 2022 - 10:30 In september komt Loona (이달의 소녀) naar Europa. De K-pop groep geeft shows in onder meer Duitsland, Polen, Frankrijk, Engeland en ook Nederland. Op 8 september staat er een concert in AFAS Live op de planning.

Voor Loona is het de eerste keer dat er in Europa wordt opgetreden. In de Verenigde Staten zijn er al 14 shows uitverkocht van de wereldtournee. De meidengroep bestaat twaalf leden: HeeJin, HyunJin, HaSeul, ViVi, YeoJin, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won en Olivia Hye. Ze zeggen dat de zangeressen elk een andere rol spelen, eentje voor elke maand van het jaar. Hun laatste hit is 'Flip That' die al 35 miljoen views heeft op YouTube. Vergelijkbaar met vorige hits 'Paint The Town', 'Hi High', So What?' 'Why Not?' en 'Butterfly'.

Tickets:
08-09-2022 - Loona (이달의 소녀) - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop start op woensdag 27 juli om 11:00 uur.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Loona (이달의 소녀) in AFAS Live
Tickets Loona (이달의 소녀)
do 08 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 78,40 - 145,00
ziggoDomelogo

SHAWN MENDES ANNULEERT TOUR DOOR VS EN EUROPA,...Shawn Mendes moet door gezondheidsredenen de rest van zijn tour in de VS en...

ziggoDomelogo

TWEEDE CONCERT PEARL JAM IN ZIGGO DOME GAAT WEL DOOR Pearl Jam zou gisteren en vandaag in de Ziggo Dome staan. Het concert van...

REACTIES

Avatar garfield38
ma 01 aug 2022 11:05

garfield38 Wat is dat toch met die k-pop bands. Voor het eerst zie ik 3 staanplaatsvakken in de AFAS. Vooraan staan kost maar liefst € 145.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.