'Wonder, The World Tour' van Shawn Mendes langs Sportpaleis en Ziggo Dome

Shawn Mendes
'Wonder, The World Tour' van Shawn Mendes langs Sportpaleis en Ziggo Dome
Door RobZ op 23 september 2021 - 18:12 Om zijn 23ste verjaardag te vieren, loste Shawn Mendes afgelopen zomer de single ‘Summer of Love’, waarvoor hij samenwerkte met de Puerto Ricaanse artiest Tainy. Deze hit is het vervolg op zijn vierde plaat ‘Wonder’ die verscheen in december 2020 , met de Top 10 Hit ‘Monster’, samen met Justin Bieber. Nu de U.S. zijn grenzen terug openstelt, kondigt Shawn Mendes zijn wereldtournee aan in het kader van dat laatste album. Op deze tour wordt hij vergezeld door queer popicoon King Princess, bekend van onder meer haar debuutsingle '1950'.

De 23-jarige Canadees houdt op 14 april 2022 halt in het Sportpaleis Antwerpen en op 17 april staan Shawn Mendes en King Princess in de Ziggo Dome te Amsterdam. Allebei de zalen verkocht Mendes al eens uit. In 2019 was onze fotograaf Charles Batenburg aanwezig bij het concert van Shawn Mendes in de Ziggo Dome. Hier check je de foto's.

De kaartverkoop van de concerten van Shawn Mendes in Sportpaleis en de Ziggo Dome start vrijdag 8 oktober om 10:00 uur. Tickets kosten tussen de 55 euro en 144 euro. Voor het concert in de Ziggo Dome zien de prijzen er zo uit:
Pit (staanplaatsen): €140,00
Rang 1 (zitplaatsen): €95,20
Rang 2 (zitplaatsen): €79,50
Rang 3 (zitplaatsen): €69,45
Rang 4 (zitplaatsen): €59,35
Rang 5 (zitplaatsen): €54,90
Rolstoelplaatsen: €95,20 (enkel telefonisch te bestellen)

Er mogen maximaal 6 tickets per persoon gekocht worden. Er zijn ook nog diverse VIP-pakketten te koop.

Hier koop je tickets voor Shawn Mendes in het Sportpaleis en hier kan je terecht voor Shawn Mendes tickets voor de show in de Ziggo Dome. Wil je een herinnering per email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier ticketreminders in voor de concerten in Sportpaleis en/of Ziggo Dome.

Let op: in de Ziggo Dome wordt voor dit concert wordt gebruik gemaakt van 'mobiele tickets' om doorverkoop onmogelijk te maken. Deze tickets zitten direct gekoppeld aan je Ticketmaster account. Hier vind je meer informatie over deze mobiele tickets.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

EXTRA CONCERT NICK CAVE & WARREN ELLIS IN KONINKLIJK...Wegens het razendsnel uitverkopen van de show van Nick Cave & Warren...

Effenaar_logo news2

EPICA BEGIN DECEMBER IN BIBELOT EN DE EFFENAAR De symfonische metalband Epica geldt niet voor niets als een van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.