Sor presenteert Bae Doven tournee door Nederland en België

Sor
Sor presenteert Bae Doven tournee door Nederland en België
Door chloetzintzoglou op 09 mei 2022 - 16:18 Vanaf vrijdag 9 september tot vrijdag 21 oktober 2022 tourt sor door Nederland en België. De tournee heeft als titel Bae Doven gekregen. Zo gaat het debuutalbum van sor ook heten. Natuurlijk een verwijzing naar de klassieke invloeden die sor gebruikt en het feit dat hij met gehoorproblemen kampt. De kaartverkoop start op woensdag 11 mei.

In februari 2018 kreeg sor te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te werken. Momenteel kijkt sor positief vooruit en maakt hij muziek door het gebruik van zijn piano en synthesizers, subpad (rugzak met bas) en zijn gehoorapparaat Phonak. Inmiddels verschijnt hij op verschillende werken als producer of featuring artist en heeft hij twee projecten uitgebracht in samenwerking met Top Notch/Noah’s Ark en bij publishing BMG Music. Begin 2022 won hij het tv-programma ‘Maestro’ (gemiddeld 2,2 miljoen kijkers) en dat zette hem landelijk op de kaart.

De voorverkoop van de nieuwe tournee van sor start woensdag 11 mei om 10:00. Stel hier een reminder in om een melding te ontvangen zodra die begint. Of koop via de onderstaande links direct tickets voor de concerten. Tickets kosten tussen de 16,50 en 19,35 euro.

09-09 Trix, Antwerpen (tickets)(reminder)
16-09 TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)(reminder)
18-09 Paradiso, Amsterdam (tickets)(reminder)
01-10 BIRD, Rotterdam (tickets)(reminder)
09-10 Doornroosje, Nijmegen (tickets)(reminder)
14-10 Simplon, Groningen (tickets)(reminder)
21-10 Burgerweeshuis, Deventer (tickets)(reminder)



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Backstreet Boys

BACKSTREET BOYS OOK NAAR SPORTPALEIS IN ANTWERPENEerder werden er al een aantal Europese shows van Backstreet Boys onthuld,...

Alan Walker news

ALAN WALKER IN OKTOBER NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAM Op zaterdag 1 oktober 2022 is Alan Walker te zien in de Lotto Arena in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.