Alan Walker in oktober naar Antwerpen en Amsterdam

Alan Walker
Alan Walker in oktober naar Antwerpen en Amsterdam
Door chloetzintzoglou op 09 mei 2022 - 11:08 Op zaterdag 1 oktober 2022 is Alan Walker te zien in de Lotto Arena in Antwerpen. Op 19 oktober hij ook te zien in Amsterdam in AFAS Live. Dit in het kader van het Amsterdam Dance Event.

Alan Walker breekt eind 2015 door met zijn nummer ‘Faded’, dat wereldwijd een hit werd. De Noors-Britse producer voelt al vanaf een jongen leeftijd aantrekking tot grafisch vormgeven en muziek produceren op zijn computer. Zijn kleurrijke manier van denken in terug te horen in de progressieve house die hij maakt. Hij tourde al met Rihanna, Justin Bieber en Martin Garixx en speelt op de grootste dance festivals wereldwijd.

De voorverkoop start vrijdag 13 mei om 10:00. Stel hier een reminder in voor de show in Antwerpen of in Amsterdam om een mail te ontvangen zodra de voorverkoop begint.

Of koop hier tickets voor het concert van Alan Walker in Antwerpen. Via de volgende link koop je tickets voor Alan Walker in de Afas Live. Tickets kosten tussen de 35,48 en 36.34 euro.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Alan Walker in Lotto Arena
Tickets Alan Walker
KIES TICKET
za 01 okt
Alan Walker
Lotto Arena, Antwerpen
€ 36,34
wo 19 okt
Alan Walker - Walkerverse The Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 35,84
sor

SOR PRESENTEERT BAE DOVEN TOURNEE DOOR NEDERLAND EN...Vanaf vrijdag 9 september tot vrijdag 21 oktober 2022 tourt sor door...

ArcadeFirenews

ARCADE FIRE MET FEIST NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS Arcade Fire's langverwachte zesde studioalbum 'WE' kwam gisteren eindelijk...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.