Backstreet Boys ook naar Sportpaleis in Antwerpen

backstreetboys
Backstreet Boys ook naar Sportpaleis in Antwerpen
Door sjoertb op 10 mei 2022 - 11:30 Eerder werden er al een aantal Europese shows van Backstreet Boys onthuld, in het kader van de 'DNA World Tour', waaronder een show in Ziggo Dome. Vandaag zijn er meer concerten aangekondigd, waaronder eentje in Antwerpen. De vijfkoppige jongensgroep treedt op donderdag 10 november op bij het podium van het Sportpaleis.

Met bekende nummer 1-hits, tours die records breken en veel awards op hun naam is BSB niet enkel de bestverkopende boyband in de geschiedenis, maar ongetwijfeld ook één van de meest invloedrijke. Met 'DNA' brachten Howie, Kevin, AJ, Nick en Brian in 2019 een tiende studioalbum uit.

De concerten:
09-10-2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
10-11-2022 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

Tickets voor het concert in Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 13 mei om 10u. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Backstreet Boys in Ahoy door Charles Batenburg


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tino Martin

TINO MARTIN ‘ONDERWEG NAAR JOU’ MET THEATERTOURDe volkszanger Tino Martin heeft een nieuwe reeks voorstellingen. Vanaf mei...

sor

SOR PRESENTEERT BAE DOVEN TOURNEE DOOR NEDERLAND EN... Vanaf vrijdag 9 september tot vrijdag 21 oktober 2022 tourt sor door...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.