concert: Sor in Doornroosje op ZONDAG 09 OKTOBER 2022

  • Sor
    Paaspop 2022
    © Iris Neline Kuit
ZO.
09 OKT
SOR 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Sor

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 09 oktober 2022.
Dat is 558 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sor in Doornroosje
DEZE Sor TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 09 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

sor is één van de grootste muzikale beloftes van Nederland. Naast rapper is sor ook zanger, componist en producer. Na twee succesvolle EP’s genaamd ‘Phonak’ en ‘Professor’ bereidt hij zich nu voor op het tweede en derde deel van zijn debuutalbum Bae Doven. Op zijn album zal hij de werelden van klassieke muziek en hiphop dichterbij elkaar laten brengen en laten clashen. Begin 2022 won hij het tv-programma ‘Maestro’ en dat zette hem landelijk op de kaart.

In februari 2018 kreeg sor te maken met gehoorverlies, wat hem dwong om nog creatiever te gaan werken. Momenteel maakt sor muziek door gebruik te maken van zijn piano, synthesizers, subpad (rugzak met bas) en zijn gehoorapparaat Phonak. Inmiddels verschijnt hij op verschillende werken als producer of featuring artist en heeft hij twee projecten uitgebracht in samenwerking met Top Notch/Noah’s Ark en bij publishing BMG Music.

Foto's van Sor

Foto Sor te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - zaterdag Foto Sor te Paaspop 2022 Foto Sor te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Sor te Eurosonic Noorderslag (ESNS) - zaterdag Foto Sor te Paaspop 2022 Foto Sor te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 9 foto's van Sor

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws