Europese tournee voert Godsmack in oktober langs Ancienne Belgique

Godsmack news_groot
Europese tournee voert Godsmack in oktober langs Ancienne Belgique
Door melissavkoldam op 24 januari 2022 - 12:16 Al meer dan vijfentwintig jaar maakt Godsmack naam in de metalscene. Het Amerikaanse kwartet belooft een nieuw album in 2022 en kondigt hun terugkeer naar de Europese podia aan.

Op 14 oktober komt de band naar de grote zaal van de Ancienne Belgique. Kaarten gaan in de verkoop op 28 januari om 10:00 uur. Een ticket kost €40. Een kaartje voor Godsmack koop je hier.

Godsmack, opgericht in 1995, is het project van singer-songwriter Sully Erna. Gedreven door zijn krachtige vocals, opzwepende gitaarriffs en opgewonden ritmesecties, wint de band al snel aan populariteit die de lokale Boston scene overstijgt. Met Alice In Chains, Black Sabbath, Pantera en Led Zeppelin als belangrijkste invloeden, startten ze hun eerste headline tournee met ook een prominente plaats op de Ozzfest tour in 1999. In het begin van de jaren 2000 ontwikkelen ze een Europese fanbase en zien ze hun populariteit alsmaar groeien dankzij het verzorgen van voorprogramma’s van Metallica en Limp Bizkit.

Wil je een seintje krijgen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een ticketreminder te ontvangen.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Godsmack in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Godsmack
vr 14 okt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 40,00 - 41,00
Paradiso logo nieuw

DAMIAN JR. GONG MARLEY SPEELT IN AUGUSTUS TWEE KEER...Damian Jr. Gong Marley, de zoon van Bob Marley, stond ooit bekend als de...

Ziggo Dome

OOK NOG DERDE CONCERT VOOR STROMAE IN DE ZIGGO DOME Wegens de enorme vraag naar kaarten voor de twee concerten van Stromae, is er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.