Damian Jr. Gong Marley speelt in augustus twee keer in Paradiso

Damian Marley news_groot
Damian Jr. Gong Marley speelt in augustus twee keer in Paradiso
Door melissavkoldam op 24 januari 2022 - 13:25 Damian Jr. Gong Marley, de zoon van Bob Marley, stond ooit bekend als de 'Youngest Veteran', maar wordt nu gezien als een wijze voor zijn community. Dat hij niet alleen ''de zoon van'' is bewees hij menigmaal. Vanaf jonge leeftijd drukte hij een stempel op reggaemuziek en won hij als eerste reggae artiest een Grammy buiten de Reggae-categorie met het album 'Welcome to Jamrock'.

Op 4 en 5 augustus speelt Damian Jr. Gong Marley in de Grote zaal van Paradiso. Kaarten gaan in de verkoop op vrijdag 28 januari om 10:00 uur. Een ticket kost €47.

04-08-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
05-08-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Damian tourde met zijn vorige album, 'Stony Hill' uit 2017 de wereld over en ging meerdere succesvolle samenwerkingen aan met verschillende artiesten. Met zijn muziek probeert hij niet alleen zijn eigen stem te laten horen. Het gaat hem juist om het doorgeven van boodschappen van hen die niet in staat zijn te spreken.

Seintje krijgen als de kaartverkoop begint? Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen.

04-08-2022 - Paradiso, Amsterdam (reminder)
05-08-2022 - Paradiso, Amsterdam (reminder)




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

ENGELSE BAND CAMEL IN MEI 2023 NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Engelse progressieve rockband Camel viert in 2023 hun 50-jarig bestaan...

Ancienne Belgique news

EUROPESE TOURNEE VOERT GODSMACK IN OKTOBER LANGS... Al meer dan vijfentwintig jaar maakt Godsmack naam in de metalscene. Het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.