Ook nog derde concert voor Stromae in de Ziggo Dome

stromaemelk
Ook nog derde concert voor Stromae in de Ziggo Dome
Door RobZ op 24 januari 2022 - 11:06 Wegens de enorme vraag naar kaarten voor de twee concerten van Stromae, is er een derde show toegevoegd op donderdag 13 april 2023 in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via Ticketmaster. Tickets voor het derde concert van Stromae in de Ziggo Dome koop je hier. Tickets kosten tussen de 56 en 168 euro.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

Afgelopen week verraste de Belgische zanger door midden in een openhartig interview over zijn sombere periodes met een Franse televisiezender, zijn nieuwste single L’enfer live te zingen. Het nieuwe nummer is de opvolger van Santé en gaat over eenzaamheid en suïcidale gedachten. Deze beelden zijn de hele wereld over gegaan.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Stromae in Ziggo Dome
Tickets Stromae
do 13 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 56,00 - 221,02
Ancienne Belgique news

EUROPESE TOURNEE VOERT GODSMACK IN OKTOBER LANGS...Al meer dan vijfentwintig jaar maakt Godsmack naam in de metalscene. Het...

Ahoy Rotterdam

KEVIN & THE ANIMALS IN MEI NAAR DE RTM STAGE VAN AHOY Kevin de Gier, geboren en getogen Rotterdammer van Nederlands/Britse afkomst,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.