concert: Godsmack in Ancienne Belgique (AB) op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

  • Godsmack
    Fortarock 2015
    © Wendy Koekoek
  • Godsmack
    Graspop Metal Meeting 2012
    © Tim van Veen
VR.
14 OKT
GODSMACK Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2022
Hoofdprogramma Godsmack
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Godsmack in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Godsmack:
vr 14 okt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 40,00 - 41,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Al meer dan vijfentwintig jaar maakt Godsmack naam in de metalscene. Het Amerikaanse kwartet belooft een nieuw album in 2022 en kondigt hun terugkeer naar de Europese podia aan, met een niet te missen tussenstop in België op vrijdag 14 oktober in Ancienne Belgique.


Godsmack, opgericht in 1995, is het project van singer-songwriter Sully Erna. Gedreven door zijn krachtige vocals, opzwepende gitaarriffs en krachtige ritmesecties, wint de band al snel aan populariteit die de lokale Boston scene overstijgt. Met Alice In Chains, Black Sabbath, Pantera en Led Zeppelin als belangrijkste invloeden, startten ze hun eerste headline tournee met ook een prominente plaats op de Ozzfest tour in 1999. In het begin van de jaren 2000 ontwikkelen ze een Europese fanbase en zien ze hun populariteit alsmaar groeien dankzij het verzorgen van voorprogramma’s van Metallica en Limp Bizkit. In België spelen ze meerdere malen op Graspop Metal Meeting, waar ze op uitdrukkelijk verzoek van festivalgangers worden uitgenodigd om te komen spelen. In de loop der jaren heeft Godsmack een indrukwekkend repertoire van acht studioalbums en een sterke live-reputatie opgebouwd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Godsmack in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Godsmack

Foto Godsmack te Godsmack - 19/06 - 013 Foto Godsmack te Godsmack - 19/06 - 013 Foto Godsmack te Godsmack - 19/06 - 013 Foto Godsmack te Godsmack - 19/06 - 013 Foto Godsmack te Graspop Metal Meeting 2012 Foto Godsmack te Graspop Metal Meeting 2015
 
Bekijk alle 29 foto's van Godsmack

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan