BLØF geeft extra concert in Ziggo Dome

BLØF
BLØF geeft extra concert in Ziggo Dome
Door melissavkoldam op 17 december 2021 - 11:55 BLØF bestaat volgend jaar maar liefst 30 jaar en dat gaan ze groots vieren in de Ziggo Dome. Er stond al een concert gepland op 9 april en daar komt een extra concert bij op 8 april.

Kaarten voor die show zijn gelijk in de verkoop gegaan en voor een ticket ben je tussen de €42,95 en €69,95. Ook zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het concert van de 9e.

Tickets voor het concert van BLØF op 8 april in de Ziggo Dome scoor je hier.
Tickets voor het concert van BLØF op 9 april in de Ziggo Dome scoor je hier.

“We houden ervan om vooruit te kijken. Zo komt er veel nieuwe muziek uit in het nieuwe jaar. En bij een jubileum hoort natuurlijk een feest. Dat vieren we op 8 en 9 april met onze fans in de Ziggo Dome. Het wordt een bijzondere avond met een dwarsdoorsnede van de afgelopen dertig jaar. We kijken er geweldig naar uit!” Aldus de band.





Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

AFROBEATBAND KOKOROKO IN APRIL NAAR PARADISO EN...KOKOROKO is een afrobeatband uit Zuid-Londen. De groep staat onder leiding...

The Streamers news

THE STREAMERS KOMEN TERUG OP TWEEDE KERSTDAG De hele week kon je via de Instagram van The Streamers al korte filmpjes...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.