The Streamers komen terug op tweede kerstdag

The Streamers news_groot
The Streamers komen terug op tweede kerstdag
Door melissavkoldam op 17 december 2021 - 11:08 De hele week kon je via de Instagram van The Streamers al korte filmpjes zien waarbij allerlei Nederlandse artiesten die deel uitmaken van de gelegenheidsband, het logo van The Streamers in de lucht geschijnt zagen. Alles wees erop dat de gelegenheidsband toch nog een keer samen zal komen. En niets is minder waar. Vandaag verschijnt dan eindelijk het grote nieuws. Op een nieuw filmpje zou je Pardoes, trotse mascotte van de efteling, het logo in de lucht toveren.

Door de huidige ontwikkelingen rond het virus voelde initiatiefnemer Guus Meeuwis de behoefte om opnieuw samen te komen: “De drie liveshows met The Streamers waren voor ons onvergetelijk. Het voelt goed om met de feestdagen weer bij elkaar te komen. Zo kunnen we Nederland weer een mooie avond bezorgen en samen ook iets terug doen voor het goede doel”. Manager Frank Lammers vult aan: “Wij hebben met de Winter Efteling een sprookjesachtig decor gevonden en de band heeft een gezellige mix van bekende hits, kerstliederen en feestmedleys in elkaar getoverd. Het wordt onze beste show, tot nu toe!”.

Naast Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie staan op 26 december ook gastartiesten Emma Heesters, Meau en Flemming op het podium in de Winter Efteling. Kijkers kunnen vanaf 20.30 uur rekenen op een ruim twee uur durende live show vol bekende hits. Kaarten voor de livestream zijn gratis verkrijgbaar via thestreamers.nl.

Een bijdrage in de fooienpot wordt gewaardeerd en komt deze editie ten goede aan UNICEF.

Begin dit jaar kondigden Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en manager Frank Lammers aan een gelegenheidsband te beginnen met als doel Nederland leuke avonden te bezorgen tijdens de lockdown periode. Na optredens vanuit Carré en vanaf Paleis Noordeinde werd de ‘Holland Tour’ op 29 mei afgesloten met een afscheidsconcert vanuit De Kuip. In totaal keken er ruim vijf miljoen mensen naar de concerten van The Streamers.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

BLØF GEEFT EXTRA CONCERT IN ZIGGO DOMEBLØF bestaat volgend jaar maar liefst 30 jaar en dat gaan ze groots vieren in...

013tilburgklein3

THE BEACH BOYS NAAR NEDERLAND EN BELGIË De legendarische band The Beach Boys, die symbool staat voor de Californische...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.