Afrobeatband KOKOROKO in april naar Paradiso en Ancienne Belgique

Kokoroko
Afrobeatband KOKOROKO in april naar Paradiso en Ancienne Belgique
Door melissavkoldam op 20 december 2021 - 10:53 KOKOROKO is een afrobeatband uit Zuid-Londen. De groep staat onder leiding van trompettist Sheila Maurice-Grey, die de jonge bandleden (allen afkomstig van verschillende jazzconservatoria in de stad) bij elkaar bracht.

Op 28 april 2022 speelt de band in Paradiso. Kaarten voor dit concert kosten €22 en gaan in de verkoop op woensdag 22 december om 10:00 uur. Kaarten voor het concert van KOKOROKO in Paradiso koop je hier.

Ook spelen ze een dag later in de Ancienne Belgique in Brussel. Dit is de vervangende datum van het concert wat eigenlijk op 11 september plaats zou vinden. Kaarten zijn uitverkocht, maar tickethouders mogen zelf kiezen of ze hun kaarten willen houden voor de nieuwe datum. Daardoor kan het zijn dat er weer kaarten in de verkoop gaan. Hou hiervoor de website van de Ancienne Belgique in de gaten.

KOKOROKO’s muziek klinkt als een moderne variant op de West-Afrikaanse muziek van vroeger, geïnspireerd door iconische artiesten als Fela Kuti, Ebo Taylor en Tony Allen. De groep bestaat naast bandleider Maurice-Grey uit een vaste saxofonist, trombonist, bassist, gitarist en percussionist, en nodigt daarnaast regelmatig bevriende muzikanten uit om hen bij te staan op het podium tijdens hun swingende, energieke liveshows.

Seintje krijgen als de kaartverkoop van KOKOROKO in Paradiso begint?
Schrijf je hier in om een ticketreminder te ontvangen.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus

HARDE LOCKDOWN IN IEDER GEVAL TOT EN MET 14 JANUARI,...Afgelopen zaterdag gaven Premier Mark Rutte en Minister van Volksgezondheid...

ziggodomenews

BLØF GEEFT EXTRA CONCERT IN ZIGGO DOME BLØF bestaat volgend jaar maar liefst 30 jaar en dat gaan ze groots vieren in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.