Stromae in februari naar Paleis 12 en Afas Live; VVK start vanavond al!

Stromae
Stromae in februari naar Paleis 12 en Afas Live; VVK start vanavond al!
Door RobZ op 03 december 2021 - 10:10 We wisten al dat Stromae terug was. Komende zomer geeft hij een aantal grote festivalshows. Onder andere Werchter Boutique, Les Ardentes, Sziget en Rock En Seine hebben de Belgische alleskunner gestrikt. Vandaag maakt Stromae bekend in februari al een drietal 'avant-premieres' te geven. Hij speelt in Brussel, Parijs en Amsterdam. Op dinsdag 22 februari staat Stromae in Paleis 12 te Brussel. Een paar dagen later, op 27 februari geeft Stromae een concert in de Afas Live in Amsterdam!

Tickets voor beide concerten gaan vanavond om 18:00 uur al in de verkoop! Tickets voor Stromae in Paleis 12 te Brussel koop je hier. Hier kan je terecht voor tickets voor Stromae in de Afas Live. Je bent voor een Stromae-ticket iets meer dan 40 euro kwijt. Wil je een email ontvangen zodat je de start van de voorverkoop niet mist? Stel hier een ticketreminder in voor Stromae in Paleis 12 en/of Afas Live.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Zijn unieke mix van elektronische beats met hiphop en Frans chanson ging de hele wereld over. Anderhalve maand geleden bracht Stromae met Sante zijn comeback-single uit.


BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Stromae in Paleis 12
Tickets Stromae
KIES TICKET
di 22 feb
Stromae "avant-première"
Paleis 12, Brussel
€ 39,00
zo 27 feb
Stromae - Avant-premieres
AFAS Live, Amsterdam
€ 43,68
Hedon

BANJI IN APRIL NAAR ALTSTADT, ROTOWN EN HEDONMet een grote voorliefde voor R&B, alternatieve pop en een klein vleugje...

carre

KONINKLIJK THEATER CARRÉ VERPLAATST VOORSTELLINGEN... De oudersconferences van Peter Pannekoek en Najib Amhali gaan ondanks...

REACTIES

Avatar romy74
za 04 dec 2021 13:57

romy74 uitverkocht inmiddels :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.