Gelijk al extra concert van Anouk in Ziggo Dome

Anouk
Gelijk al extra concert van Anouk in Ziggo Dome
Door Semberendsen op 15 september 2023 - 16:52 Anouk zal op 31 mei 2024 een extra "Jim" concert geven in het Ziggo Dome, Amsterdam. Dit vanwege de grote vraag naar kaarten. Haar oorspronkelijke concerten "Deena & Jim", die vanochtend om 10:00 uur in de verkoop gingen waren binnen 15 minuten uitverkocht. De kaartverkoop voor dit extra concert begint op maandag 18 september om 17:00 uur en de tickets hebben een vanaf-prijs van €50,40.

Anouk kondigde onlangs haar gelijknamige nieuwe album aan, wat leidde tot de gelijknamige concerten: "Deena" & "Jim." "Deena," gepland voor 29 mei 2024, biedt intieme nummers met begeleiding van Het Metropole Orkest en een koor. De "Jim" shows op 31 mei en 1 juni 2024 beloven een krachtige live-ervaring met rockgitaren en Anouk's onverwoestbare performance.

Anouk is een invloedrijke Nederlandse artiest met een indrukwekkende carrière van nu al meer dan 25 jaar. Haar muzikale reis begon met de hit "Nobody’s Wife" in 1997. Ze heeft diverse muziekstijlen verkend en blijft geliefd binnen en buiten Nederland. Haar nieuwe album, "Deena & Jim," verschijnt op 3 november 2023. Dit extra concert biedt fans de kans om Anouk live te zien en te genieten van haar muzikale veelzijdigheid.

Tickets voor het extra Anouk concert in de Ziggo Dome koop je hierDit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Anouk in Ziggo Dome
Tickets Anouk
vr 31 mei
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 335,00 - 84,00
Idles

IDLES IN MAART TE ZIEN IN AFAS LIVE EN LOTTO ARENAOp vrijdag 8 maart en 9 maart 2024 zal de Britse postpunkband IDLES shows...

Olivia rodrigo

OLIVIA RODRIGO BEVESTIGT EXTRA OPTREDEN IN AMSTERDAM De zangeres Olivia Rodrigo heeft nu al aangekondigd dat ze een extra...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.