Concert of the Year kondigt Anouk aan als eerste artiest

Anouk
Concert of the Year kondigt Anouk aan als eerste artiest
Door KayleeV op 30 januari 2024 - 12:47 Op 23 november 2024 vindt in de Ziggo Dome Amsterdam de eerste editie plaats van het Concert of the Year. Deze show belooft een avond te worden vol muzikale, dans- en theatervoorstellingen, ondersteund door een groot live orkest onder leiding van Dominic Seldis en met Chantal Janzen als host.

De Nederlandse zangeres Anouk is de eerste aangekondigde artiest voor dit evenement. Bekend om haar doorbraak met 'Nobody's Wife' en een reeks hits waaronder 'Girl' en 'Lost', heeft Anouk zich gevestigd als een van de meest vooraanstaande artiesten in Nederland. Haar recente optredens in de Ziggo Dome waren razendsnel uitverkocht, wat haar populariteit onderstreept.

Het publiek speelt een cruciale rol in het vormen van de line-up, waarbij men wordt aangemoedigd om via de website van Concert of the Year hun favoriete acts voor te dragen.

Tickets zijn reeds beschikbaar, met prijzen vanaf € 52,50. Koop hier je ticket voor Concert of the Year 2024.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Concert Of the Year in Ziggo Dome
Tickets Concert Of the Year
za 23 nov
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 52,50
Eric Cantona

VAN VOETBALVELD NAAR THEATERPODIUM: ERIC CANTONA...Voormalig voetbalicoon Eric Cantona , bekend van zijn carrière bij clubs als...

Fish

FISH KONDIGT AFSCHEIDSTOURNEE ROAD TO THE ISLES AAN... De Schotse zanger en songwriter Fish , bekend als voormalig frontman van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.