Justin Bieber in 2023 met Justice World Tour naar Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Justin Bieber - 08/10 - GelreDome Justin Bieber
Justin Bieber in 2023 met Justice World Tour naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door melissavkoldam op 15 november 2021 - 15:05 De 'Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s nieuwste hitalbum 'Justice’, dat in maart 2021 debuteerde als het meest gestreamde album in 117 landen. 'Justice' heeft wereldwijd bijna negen miljard streams verzameld, dankzij de enorme internationale hits 'Anyone', 'Lonely' en 'Holy' waarvan de teller al op twee miljard streams stond voordat het album uitkwam. Het Kid LAROI-duet 'Stay', dat werd uitgebracht in juli 2021, haalde het record voor het nummer dat het snelste één miljard streams op Spotify bereikte.

Op 13 januari speelt Justin Bieber in Amsterdam. Kaarten hiervoor kosten tussen de €67,20 en €104,70. Deze gaan in de verkoop op 19 november om 10:00. Kaarten voor Justin Bieber in de Ziggo Dome koop je hier.

Ook gaat hij op 20 maart langs bij onze zuiderburen in het Sportpaleis. Kaarten daarvoor kosten tussen de €59 en €115. Ook hier begint de verkoop van de kaarten op 19 november om 10:00 uur. Kaarten voor Justin Bieber in het Sportpaleis koop je hier.

In een ongekende carrière die begon toen hij 13 jaar oud was, heeft Bieber zes studioalbums uitgebracht en 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, twee BRIT Awards, 18 American Music Awards en 21 MTV Europe Music Awards op zijn naam staan. Hij heeft meer dan 80 miljoen albums verkocht en brak vorig jaar het record van Elvis Presley als de jongste soloartiest met acht albums die nummer #1 bereikte in de Billboard 200-hitlijsten. In augustus brak hij het record voor het aantal maandelijkse luisteraars op Spotify met meer dan 83 miljoen luisteraars per maand.

Seintje ontvangen als de kaartverkoop begint?
Schrijf je hier in om een reminder te krijgen voor de Ziggo Dome.
Schrijf je hier in om een reminder te ontvangen voor het Sportpaleis.




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

NIEUWE DATUM VOOR K-POPBAND ATEEZ IN AFAS LIVE, OOK... ATEEZ , voorgaand KQ Fellaz genoemd, is een K-Pop groep bestaande uit acht...

sfeer

PAUL KALKBRENNER GEEFT IN MAART EEN SHOW IN BRUSSEL Berlijner Paul Kalkbrenner is een uniek internationaal talent. Na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.